Aku Pintar – Aplikasi Pendidikan Terlengkap 2.16.2 APK MOD DOWNLOAD ( Unlimited Money )

Rate this post

Hello Visitors here you can find full description and knowledge Of Aku Pintar – Aplikasi Pendidikan Terlengkap to download mod Games and Apps For Free with Unlimited Coin, Unlimited everything And unlimited money, Unlimited Gems

Game Title : Aku Pintar – Aplikasi Pendidikan Terlengkap
Rating / Vote :
MOD Offered By : From there Respective Dev
Added Date : December 17, 2021
Installs : 500,000+ +
Category : Education
Requirement : 5.0 and up
Package ID : com.akupintar.mobile.siswa

DOWNLOAD HERE

Masa depan dimulai dari mengenali kepribadian, kemampuan dan jurusan yang tepat untukmu.

Dapatkan rekomendasi kampus & jurusan dengan kecerdasan buatan (AI) hanya di aplikasi pendidikan terlengkap dan Gratis di Indonesia!

Aku Pintar telah menemani perjalanan banyak sekali siswa SMP dan SMA untuk mengetahui minat bakat, memperkuat kemampuan belajar dan mendapatkan rekomendasi kampus dan jurusan berdasarkan tes minat bakat menuju karier cemerlang.

Fitur apa aja sih yang bisa bikin belajar kamu jadi tambah seru di aplikasi Aku Pintar?

Minat Pintar
Mau Tes Minat Bakat gak perlu mahal-mahal lagi, dapatkan hasil Tes Kepribadian, Tes Kemampuan, Tes Gaya Belajar, hingga Tes Penjurusan GRATIS di mana aja, kapan aja!

Belajar Pintar
Perdalam pemahaman belajarmu di mana pun dan kapan pun. Menyajikan materi pembelajaran yang telah disesuaikan dengan kurikulum nasional dari Kemendikbud dan lebih dari 1000 latihan soal SMP sampai SMA/SMK membuat kegiatan belajarmu jadi lebih mudah.

Komunitas Pintar
Bagikan dan dapatkan informasi seputar ilmu pengetahuan dari siswa lainnya dengan mengikuti beragam channel pelajaran yang tersedia. Dijamin buat belajar tambah seru!

Info Pintar
Baca kumpulan artikel yang membahas topik terkini terkait dunia pendidikan. Membuat kamu tidak ketinggalan informasi tentang masalah pendidikan yang sedang hangat diperbincangkan.

Kampus Pintar
Takut Salah Pilih Jurusan Kuliah? #GakPerluGalauLagi Dapatkan informasi lengkap mengenai akreditasi kampus dan program jurusan dari 2000 kampus dan 800 jurusan di seluruh Indonesia. Fitur Kampus Pintar membantumu menemukan pilihan jurusan dari kampus terbaik sesuai minat dan bakatmu.

Sekolah Pintar
Dapatkan informasi lengkap seputar SMA/sederajat di Indonesia dengan dilengkapi layanan zonasi serta simulasi pembanding antara dua sekolah untuk mempermudah orang tua dan kamu dalam mencari sekolah yang tepat, hingga tidak menghabiskan waktu dalam mencari informasi SMA sesuai zonasi kamu.

Tes Pintar
Uji kemampuan belajarmu dengan beragam try out online, mulai dari SBMPTN,UN, STAN dan masih banyak lagi di Fitur Tes Pintar. Simulasi ujian masuk perguruan tinggi juga ada loh dan semuanya GRATIS!.

AP Live
Nikmati pengalaman Belajar Seru secara digital live dipandu guru terbaik dan teman belajar lainnya. Interaksi dengan pengajar membantumu memahami materi pelajaran dengan lebih baik dan dijamin asyik.

Dana Pintar
Temukan solusi biaya pendidikanmu di fitur Dana Pintar. Aku Pintar bersama lembaga fintech akan membantu kamu mendapatkan pinjaman dengan mudah dan bunga ringan. Kamu pun bisa tetap melanjutkan pendidikan tanpa kendala keuangan.

Beasiswa Pintar
Fitur bagi kamu pencari beasiswa nih. Di sini kamu bisa dapatkan informasi beasiswa dari berbagai instansi. Jangan lupa, cari beasiswa dengan jurusan yang sesuai dengan minat, bakat dan kemampuanmu. Jangan asal dapat beasiswa aja. Salah jurusan bisa membuatmu menyesal nanti.

Tersedia juga berbagai fitur lainnya di website Aku Pintar yang wajib kamu coba!
Ruang Pintar
Bosan sendirian mengerjakan tugas di rumah? Tenang, dengan Ruang Pintar kamu akan mendapat teman belajar yang menemanimu meningkatkan produktivitas.

Kursus Pintar
Dukung peningkatan softskill-mu dengan beragam kursus singkat dari Aku Pintar.

Tunggu apalagi? Download Aku Pintar sekarang juga dan nikmati #BelajarPintarDibikinSeru bersama Aku Pintar!

Instagram : @akupintar.id
Youtube : @AkuPintar
Tiktok : @akupintar.id
Twitter : @akupintar.id
Website : akupintar.id
The future starts with recognizing the right personality, abilities and majors for you.

Get recommendations for campuses & majors with artificial intelligence (AI) only in the most complete and free educational application in Indonesia!

Aku Pintar has accompanied the journey of many junior and senior high school students to find out their interests, strengthen their learning abilities and get recommendations for campuses and majors based on aptitude tests towards a brilliant career.

What features can make your learning more exciting in the Aku Pintar application?

Smart Interest
You don’t need to have an interest and aptitude test, get the results of Personality Tests, Ability Tests, Learning Style Tests, to Majoring Tests for FREE anywhere, anytime!

Smart Learning
Deepen your learning understanding anywhere and anytime. Presenting learning materials that have been adapted to the national curriculum from the Ministry of Education and Culture and more than 1000 practice questions for SMP to SMA/SMK make your learning activities easier.

Smart Community
Share and get information about science from other students by following the various learning channels available. Guaranteed to make learning more fun!

Smart Info
Read a collection of articles that discuss the latest topics related to the world of education. Makes you not miss information about educational issues that are currently being discussed.

Smart Campus
Afraid to Choose the Wrong Study Major? #GakPerluGalauLagi Get complete information about campus accreditation and major programs from 2000 campuses and 800 majors throughout Indonesia. The Smart Campus feature helps you find a choice of majors from the best campus according to your interests and talents.

Smart School
Get complete information about SMA/equivalent in Indonesia, equipped with zoning services and comparison simulations between two schools to make it easier for your parents and you to find the right school, so you don’t have to spend time looking for high school information according to your zoning.

Smart Test
Test your learning skills with a variety of online try outs, ranging from SBMPTN, UN, STAN and many more in the Smart Test Feature. There is also a college entrance exam simulation, and it’s all FREE!

AP Live
Enjoy the Fun Learning experience digitally live guided by the best teachers and other study friends. Interaction with teachers helps you understand the subject matter better and is guaranteed to be fun.

Smart Fund
Find your education cost solution in the Smart Fund feature. Aku Pintar with fintech institutions will help you get loans easily and with low interest. You can continue your education without financial constraints.

Smart Scholarship
This feature is for you scholarship seekers. Here you can get scholarship information from various institutions. Don’t forget, look for scholarships with majors that match your interests, talents and abilities. Don’t just get a scholarship. One major can make you regret later.

There are also various other features on the Aku Pintar website that you must try!
Smart Room
Tired of doing homework alone? Don’t worry, with Ruang Pintar you will get a study buddy who will accompany you to increase your productivity.

Smart Course
Support your softskill improvement with various short courses from Aku Pintar.

What are you waiting for? Download Aku Pintar right now and enjoy #BelajarPintarDibikinSeru with Aku Pintar!

Instagram : @akupintar.id
Youtube : @AkuPintar
Tiktok : @akupintar.id
Twitter : @akupintar.id
Website : akupintar.id

Leave a Comment

Your email address will not be published.